Skolvalet inför år sju

Till föräldrar i klass 6

Hej föräldrar i klass 6!
Jag har nu varit uppe i klass 6 röd och blå och berättat om beslutet, förklarat och svarat på elevernas frågor. Det har gått bra och eleverna hade många kloka frågor kring skolorganisationen och även kring språkval.

Jag vill lägga till information till er som förtydligar:

Eleverna som går i klass 6 på Steningehöjdens skola och Galaxskolan kommer att ha en garanterad plats här på Höjden, vår skola blir från augusti F-7. Paviljonger kommer att placeras på tomten mittemot sporthallen där årskurs 7 kommer att ha sina klassrum osv. Detta medan utbyggnaden byggs klart samt startar arbetet med att bygga ett permanent hus bredvid paviljongen för 7-9. Vi vet i dag inte hur många klasser det kommer att bli i årskurs 7, detta beror på hur eleverna väljer.

Inom några veckor så kommer skolvalet i gång, ni alla kommer att få brev hem om hur man går tillväga. Alla måste då göra ett val, vill ni gå kvar här hos oss (vilket vi hoppas:-) så väljer ni Steningehöjden som ert förstahandsval och då räcker det eftersom ni har garanterad plats. Detsamma gäller elever från Galaxskolan som vi också hoppas väljer Steningehöjden! I skolvalet ska ni också göra ett språkval! Mer info kommer!

Med vänlig hälsning
Cecilia


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *